onsdag den 11. august 2010

Så er modeugen skudt i gang / The fashion week has been shot to start

Ja, så gik starten altså for modeugen i København. Det er den mest spændende tid på hele året, synes jeg. Mest fordi man kan klæde sig, som man vil og undskylde det med, at det er fashion. Men det er fashion, og det er vigtigt at se rigtig smart og rap ud.
Derfor var det da heller ikke svært for mig at vælge tøj i morges. Jeg tog simpelthen bare det på, der skreg: "Tag mig!"

Det er mine blå bukser fra et mærke, der har et A på knappen. De er lidt stramme. Og så er det mine hvide sko, som er Calvin Klein og så er det en tshirt som er sort og lilla (XL) og så er det et par hvide strømper og et par blå underbukser.

Go' aften



Yes, so it began. The fashion week in Copenhagen. It is the most exciting time of the year, I think. Most because you can dress exactly like you want to and excuse it with, that it's fashion. But it is fashion, and it's important to look smart and rap out.
Therefor it wasn't that hard to pick my clothes this morning. I simply just took out the clothes, that was screaming :"Take me hard!"

It's my blue jeans, from a brand, that has an A on the buttons. They are a bit tight. Then it's my white shoes from Calvin Klein, then it is a tshirt that is black and purple (XL) and then it is some white socks and som blue boxers.

Good evening

4 kommentarer:

  1. Du er SÅ fashion. Og pelsen på dine knæ er virkelig first-mover agtig. Wauw mand. Det er dig vi har ventet på!
    (jeg gider altså ikke oversætte til engelsk)

    SvarSlet
  2. Fed holdning til fashion, mand! Fedt du er så ligeglad!

    Nice view on fashion, man! Cool you are so indifferent!

    SvarSlet
  3. Hvor er dine hvide sokker fra?
    Hilsen Maria

    SvarSlet